Digitaltrykk

Digitaltrykk betyr ganske enkelt at data overføres digitalt til en digital trykkmaskin. Digitaltrykk er fordelaktig i svært mange sammenhenger, og spesielt gjelder det trykking av mindre opplag og når produksjonstiden er avgjørende.

Digitaltrykk benyttes gjerne også i tilfeller der man ønsker å benytte seg av variable data. Med digitaltrykk er det enkelt å gi trykksaken din et unikt preg, som f.eks. en personlig hilsen til hver enkelt av tusenvis av mottakere.

Er du usikker på om du skal velge digitaltrykk eller offsettrykk for trykksaken din, så ikke nøl med å kontakte oss. Vi loser deg trygt fram til et valg basert på behov og forutsetninger, og sørger alltid for at du får det beste produktet til den beste prisen.

Fordeler med digitaltrykk:

  • Oppsettet av maskiner for digitaltrykk er enklere og resulterer i mindre svinn av kjemikalier og papir.
  • Digitale trykksaker kan inneholde variable data, som f.eks. personlig henvendelser, navn, adressering eller nummerering.
  • Ved bruk av digitaltrykk kreves ikke samme tørketid for trykksakene som ved offsettrykk, og trykksakene kan som regel benyttes og distribueres umiddelbart.
  • Ved digitaltrykk blir stykkprisen pr. trykksak ofte langt lavere enn med offset, når opplaget ikke er så stort.