Nettside

Redigering og oppdatering av eksisterende nettside

Nettsiden din er ditt ansikt utad, og er noe du skal være stolt av. Vi har fokus på responsivt design (mobiltilpasset) og god brukervennlighet. Her kommer kvalitet før kvantitet.

Har du en nettside som har behov for litt oppussing? Er det vanskelig for kundene å finne frem på nettsiden din? Det kan være små justeringer som skal til for å få en bedre nettside.

Yello Media tilbyr webanalyse som hjelper deg i arbeidet med nettsiden din. Vi hjelper deg også gjerne med redigering og oppdateringer av innhold og utseende.

Utvikling av ny nettside

Du lurer kanskje fortsatt på hvorfor du skal ha en nettside?

Start med en enkel og responsiv side, så kan du utvide etterhvert. Om ikke annet, så bør du ha en hjemmeside for å bli funnet av potensielle kunder når de søker informasjon.

En nettside bidrar blant annet til: enkelt for kundene å finne informasjon, økt troverdighet, gode kunderelasjoner, tilgjengelig døgnet rundt, markedsføring og salg,

Du har kanskje en Facebook-side og tenker at det er nok? Facebook er kjempe fint å ha for kommunikasjon til eksisterende kunder, men er til liten hjelp når en potensiell kunde søker informasjon på internett.

Les mer om digital markedsføring her »

"Mobile first"

Det er viktig for oss at nettsiden din fungerer godt på alle flater. Derfor tenker vi alltid "mobil først" når vi bygger nettsider.

Grunnen til dette er ikke bare at flere og flere internettsøk gjøres fra mobiltelefon, men Google har også begynt å "straffe" nettsider som ikke er mobiltilpasset, ved å gi de en dårligere plassering blant søkeresultatene.

Test om nettsiden din er mobiltilpasset »

Responsivt design

Så hva koster en nettside?

Dette avhenger både av hvor mye du har gjort på forhånd, og hvor stor side du har behov for. Ta kontakt med oss for en prat, og vi setter opp et tilbud til deg basert på dine behov.

Lurer du på noe?

Send oss en uforpliktende melding.

Ja, jeg samtykker til at Yello Media behandler mine personopplysninger for å håndtere min henvendelse.