Digital markedsføring

Digital markedsføring er et samlebegrep for det som bidrar til at du og din bedrift blir synlig på internett. 

Digital markedsføring endrer seg hele tiden sammenlignet med tradisjonell markedsføring, og mange bedrifter benytter seg av dette for å tiltrekke seg nye kunder.  

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Dette betyr at innholdet på siden din er optimalisert slik at det har en større sjanse til å komme opp blant de organiske søkeresultatene når noen søker etter noe som er relevant for siden din.

Her snakker vi om de organiske resultatene på Google, ikke betalt plassering. Søkemotoroptimalisering kan være krevende, og det kan ta litt tid før dere har nok innhold og informasjon om søkeren til å benytte de optimale søkeordene. 

Vi hjelper deg gjerne med en søkeordanalyse, og kommer med forslag til tiltak som kan gjøres for å øke sjansen for en bedre plassering.

Betalt annonsering

I tillegg til søkemotoroptimalisering har vi betalt annonsering, f.eks. Google Adwords. Google Adwords er en svært effektiv måte å markedsføre på, men også her må du vite litt om hva kundene søker etter. Google Adwords består av veldig mange ulike måter å markedsføre på - Du har sikkert lagt merke til at de øverste resultatene når du søker etter noe på Google består av "Annonse". Dette er det vi kaller betalt plassering. Betalt annonsering anbefales ikke for å bygge en merkevare, men bør benyttes i forbindelse med et konkret produkt eller tjeneste. 

Det fungerer ikke slik at den som betaler mest havner på første plass, men de annonsene som Google anser som best og mest relevant. Bruk av Google Adwords krever kontinuerlig testing og analysering.

Markedsføring i sosiale medier

Facebook er en av de mest brukte markedsføringskanalene, og er også billig å bruke.

Ved å ha en Facebook-side får du god innsikt i hvem kundene dine er, du øker synligheten din og bidrar til økt lojalitet hos kundene. Facebook gir deg også muligheten til å kjøre målrettede annonser, og du har store muligheter til å prøve og feil hva som fungerer for din målgruppe. Har du også en nettside vil du ha muligheten til å bruke Facebook til å generere trafikk til nettsiden din - økt trafikk på nettsiden gir også en en bedre organisk rangering hos Google.

Vi hjelper deg med å sette opp bedriftskonto, og administrer den gjerne for deg hvis du føler at dette er slikt du ikke har tid til å sette deg inn i.

Digital markedsføring

Lurer du på noe?

Send oss en uforpliktende melding.

Ja, jeg samtykker til at Yello Media behandler mine personopplysninger for å håndtere min henvendelse.