6 tegn på at det er på tide med redesign av nettsiden

6 tegn på at det er på tide med redesign av nettside

Blir du mer flau enn stolt av å vise frem bedriftens nettside? Da kan tiden være moden for en liten redesign av nettsiden. Husk at nettsiden er bedriftens ansikt utad.

Nettsiden trenger ikke å være avansert, komplisert og full av undersider for at det skal være en god nettside. Det handler om å ha en ren og god struktur som skaper en god brukeropplevelse. En god nettside skal være enkel å navigere. Den må være informativ, og den må fungere like godt på både PC, mobil og nettbrett.

6 tegn på at det er på tide med redesign av nettsiden

1. Siden er utdatert

Innholdet på nettsiden er gammelt og utdatert, og stemmer ikke med dagens situasjon.

2. Ikke optimalisert for mobil

Nettsiden er vanskelig å lese på mobil. Teksten er liten og knappene er små. Siden er vanskelig å navigere da den besøkende ofte må zoome mye for å kunne lese innholdet.

3. Rangerer dårlig hos Google

Kommer nettsiden langt ned på resultatlisten i et Google-søk, som den egentlig skulle vært relevant for? Da kan det lønne seg å se på innholdet på siden. Konkurransen kan være stor blant mange søkeord, eller det kan være at Google sine algoritmer rett og slett ikke anser innholdet som relevant for søket.

4. Færre besøkende

Ved dårligere rangering hos Google, vil også færre besøke nettsiden din fordi den ikke kommer opp på side én i søkeresultatet. De færreste blar seg videre til side 2, 3, 4 osv.

5. Lang tid å laste

Dersom det tar lang tid å laste inn nettsiden din er det et tegn på behov for oppdatering. Lang lastetid øker også sannsynligheten for at den besøkende velger en annen leverandør.

6. Du blir flau når du viser til nettsiden din

Du skal være stolt av å vise frem nettsiden din. Er du ikke det, så vil sannsynligvis ikke kundene dine synes at den er bra heller.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om oppussing av nettsiden.