Om oss

Vi har en lang og bred fagkompetanse som gjør at vi liker å bli utfordret. Hos oss er heller ingen opplag for små eller store. 

Hvem er vi

Yello Media er et fullservice reklamebyrå med produksjon på Hadeland. Vi har tatt med oss bred fagkunnskap, lang erfaring og kompetanse fra større byråer og kombinert dette med effektiviteten og nærheten i et mindre byrå. 

Hva gjør vi

Vi leverer grafisk design, tradisjonelle trykksaker, profildekor, tekstiltrykk, skilt-og bildekor, webdesign og digital markedsføring for å nevne noe.  

Vi har egen storformatproduksjon og trykker det meste av produktene i eget hus. 

Christine Bjerke Brustad

Daglig leder/ grafiker

Alexander Brustad

Montør og produksjonsmedarbeider

Jan Bjerke

Produksjonsmedarbeider

Torunn Bjerke

Regnskap

Kontakt oss

Vår historie

Yello Media AS ble etablert sent i 2013, som et tradisjonelt reklamebyrå med lokaler i 3. etg. på Granstunet kjøpesenter.

I 2017 ble lokalene for små og upraktiske, i tidligere Tegning form og farge- lokalene på Gran VGS fikk vi god boltreplass til å utvikle oss videre. Stadig kortere leveringsfrister førte til at vi raskt utvidet med storformatproduksjon og tekstiltrykk. Vi tilbyr også lager og utsendelse for våre kunder.

Med tiden har også Yello Media utvidet med nettbasert markedsføring. Dermed kan vi tilby kundene våre alt det de trenger for å kunne være synlige i markedet, alt produsert i eget hus!