På tide med redesign av websiden?

Nettsiden trenger ikke å være avansert, komplisert og full av undersider for at det skal være en god nettside. Det handler om å ha en ren og god struktur som skaper en god brukeropplevelse. En god nettside skal være enkel å navigere. Den må være informativ, og den må fungere like godt på både PC, mobil og nettbrett.

6 tegn på at det er på tide med redesign av nettsiden

1. Siden er utdatert
Innholdet på nettsiden er gammelt og utdatert, og stemmer ikke med dagens situasjon.

2. Ikke optimalisert for mobil
Nettsiden er vanskelig å lese på mobil. Teksten er liten og knappene er små. Siden er vanskelig å navigere da den besøkende ofte må zoome mye for å kunne lese innholdet.

3. Rangerer dårlig hos Google
Kommer nettsiden langt ned på resultatlisten i et Google-søk, som den egentlig skulle vært relevant for? Da kan det lønne seg å se på innholdet på siden. Konkurransen kan være stor blant mange søkeord, eller det kan være at Google sine algoritmer rett og slett ikke anser innholdet som relevant for søket.

4. Færre besøkende
Ved dårligere rangering hos Google, vil også færre besøke nettsiden din fordi den ikke kommer opp på side én i søkeresultatet. De færreste blar seg videre til side 2, 3, 4 osv.

5. Lang tid å laste
Dersom det tar lang tid å laste inn nettsiden din er det et tegn på behov for oppdatering. Lang lastetid øker også sannsynligheten for at den besøkende velger en annen leverandør.

6. Du blir flau når du viser til nettsiden din
Du skal være stolt av å vise frem nettsiden din. Er du ikke det, så vil sannsynligvis ikke kundene dine synes at den er bra heller.

Ny webside?

Ta en prat med oss!